Вие сте тука:Home > Контакт

Контакт

"БАР Инженеринг, Консалтинг, Животна средина"

Погледнете поголема мапа на БАР Е.Ц.Е.

homeНароден Фронт 11/1-4

1000 Скопје, Р. Македонија


homeТелефон: +389 2 3215 773

Факс: +389 2 3296511


mail

Е - маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Е - маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


mailВеб страна: www.barece.com.mk

Портал: www.progesoft.mk


...