Вие сте тука:Home > Проекти > Проектирање

Проектирање

environmentНудиме целосна палета на инженерски услуги проследени со нашиот посветен, клиентски ориентиран пристап ние сме посветени во обезбедувањето на првокласни услуги за нашите клиенти.
 

Листа на проекти

 • Основен проект за реконструкција на спортска сала во ОУ “Живко Брајковски”-Скопје. Повеќе . За повеќе информации во врска со проектот кликнете тука.

 • Проект за кровна конструкција за ОУ "Димче А.Габерот" во Демир Капија, проект финансиран од DOD ODC. Повеќе
 • Проект за водовод и канализиција за Затворот со висока заштита во Приштина во соработка со партнерот SIM S.p.A. од Италија

 • Изработка на основен проект и тендерско досие за новата зграда за Деловна администрација и Ректорат на ЈИЕ. Повеќе

 • Изработка на основен проект за машински и електро инсталации за Општата болница во Каваја – Албанија. Партнер во проектот NEW Sh. P. K. Albania. Повеќе

 • Изработка на основни проекти за гранични премини во Албанија: Конисполи, Муриќане, Морина, Блато, Тушемиште. Проектот на инсталациите и инфратруктурата е во соработка со SIM S.p.A. од Италија. Повеќе

 • Спортска сала во комплексот на ЈИЕ Универзитето во Тетово, основен проект. Повеќе

 • Изработка на основен проект за објектите за фито санитарна и ветеринарна контрола на граничните премини во Република Македонија, со SIM S.p.A. од Италија како партнер: Аеродром Скопје, Блаце, Табановце и Ќафасан. Повеќе

 • Проширување на стариот патничкиот терминал на аеродромот Петровец, Скопје. Изработка на основен проект архитектура и инсталации. Повеќе

Галерија на проекти

 • Проект во ЈИЕ Универзитетот
 • Проект во ЈИЕ Универзитетот
 • Проект во болницата во Каваја
 • Проектирање за гранични премини во Албанија
 • Проект во ЈИЕ Универзитетот
 • Изработка на основен проект за објектите за фитосанитарна и ветеринарна контрола на граничните премини во Република Македонија
 • Изработка на основен проект за објектите за фитосанитарна и ветеринарна контрола на граничните премини во Република Македонија
 • Проширување на патничкиот терминал на аеродромот Петровец, Скопје