Вие сте тука:Home > За Нас > Нашиот тим

Нашиот тим

Our TeamБАР Е.Ц.Е. вработува стручни лица подготвени да одговорат на сите предизвици. Стручните лица располагаат со сите потребни овластувања, а фирмата исто така ги поседува сите потребни лиценци за вршење на потребните активности во склад со домашната и меѓународната легислатива.

 

 

Ако сте заинтересирани да бидете дел од Нашиот тим, Ве молиме пополнете ја следната апликација..


Форма за качување на CV

...