Вие сте тука:Home >
За Нас

За Нас

Како што тоа го кажува името, фирмата е примарно ориентирана кон трите компоненти: инженеринг, консултантски работи и животна средина.

Повеќе...
Услуги

Услуги

Нашиот тим е подготвен да ви обезбеди врвни инженерски услуги, кој ќе ги задоволат Вашите потреби.

Повеќе...
Проекти

Проекти

Нашето портфолио вклучува проекти во главните пазарни сегменти: енергетска ефикасност, животна средина, проектирање и имплементација и управување со проекти.

Повеќе...
Софтвер

Софтвер

Ние сме овластен progeSOFT дистрибутер за Р. Македонија

Повеќе...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

За нас

Официјална веб страна на БАР Е.Ц.Е.

services

Услуги

Нашиот тим е подготвен да одговори на денешните предизвици и подоготвени сме да Ви понудиме врвни услуги кои ќе ги задоволат потребите на нашите клиенти.

Прочитај повеќе...

projects

Проекти

Нашето портфолио вклучува проекти во главните пазарни сегменти: енергетска ефикасност, животна средина, проектирање и имплементација и управување со проекти.

Прочитај повеќе...

progeSOFT Reseller

БАР Е,Ц,Е. e авторизиран progeCAD и CADprofi дистрибутер за Македонија. progeSOFT е италјанска компанија, лидер во развојот на "low cost" 2D/3D CAD технологија. progeCAD е лидер во нискобуџетната 2D / 3D CAD технологија базирана на IntelliCAD платформата, додека CADprofi содржи четири модули кои ќе ги задоволи потребите на секој проектант или CAD корисник.

 Прочитај повеќе...