Вие сте тука:Home > Новости > Проект Заедно за европска Македонија

Проект Заедно за европска Македонија

tablaБилатерална соработка за Проектот на владите на Кралството Норвешка и на Република Македонија 2009 влегува во својата завршна фаза со завршена реконструкција на училиштата и имплементацијата на меката компонента, курсевите во тек. Остануваат уште неколку семинари и аналитички дискусииони панели со цел да се сумираат резултати од страна на активните чинители како што се: Министерство за образование и наука, претставници од општините, училиштата и невладините организации.