Вие сте тука:Home >

Софтвер

progeSOFT ResellerБАР Е,Ц,Е. e авторизиран progeCAD и CADprofi дистрибутер за Македонија. progeSOFT е италјанска компанија, лидер во развојот на "low cost" 2D/3D CAD технологија. progeCAD е лидер во нискобуџетната 2D / 3D CAD технологија базирана на IntelliCAD платформата, додека CADprofi содржи четири модули кои ќе ги задоволи потребите на секој проектант или CAD корисник.

 Прочитај повеќе...