Вие сте тука:Home > Новости > Tetovo Open 2011

Tetovo Open 2011

Te_open_11БАР Е.Ц.Е. е спонзор на аматерскиот тениски турнир "Tetovo Open 2011" од 2006 година. Годинешниот турнир се одржа од 22 до 25 септември, 2011.

Турнирот се одржа на терените на Тенискиот клуб "Љуботен" и на него учествуваа 50 играчи. Турнирот е од рекреативен карактер и на него може да учествуваат сите заинтересирани тениски играчи - аматери.