Вие сте тука:Home > Новости > Нова локација на БАР Е.Ц.Е.

Нова локација на БАР Е.Ц.Е.

LocationПроширувањето на оперативниот профил оди паралелно со соодветна логистичка подршка, во прв ред со обезбедување на современи работни простории. Ова е и причината што БАР Е.Ц.Е. се прошири со нови простории лоцирани во центарот на Скопје.

Адресата на новата главна канцеларија сега е: Народен фронт 11 – 1/4, 1000 Скопје, односно спроти католичката црква.

Телефонскиот број останува непроменет, додека новиот факс број е: +389 23 296 511