Вие сте тука:Home > Новости > Саем IFAT ENTSORGA

Саем IFAT ENTSORGA

energyfromwasteIFAT ENTSORGA е водечки светски саем во областа на Менаџирање со води, отпадни води и цврст отпад, со повеќе од 3.000 излагачи од 54 нации и 125.000 посетители од околу 180 држави. Оваа година беше одржан од 7 до 11 Мај во саемскиот центар Messe International во Минхен.

Бидејќи целиме кон пратење на најновите технологии и пронајдоци од оваа област, вработените од БАР Е.Ц.Е. беа присутни на последното издание на овој саем. Повеќе информации околу IFAT може да ја посетите следнава интернет страница: www.ifat.de