Вие сте тука:Home > Новости > Имплементација на работите во училиштето Рајко Жинзифов

Имплементација на работите во училиштето Рајко Жинзифов

001Проектот за реновирање и проширување на училиштето Рајко Жинзифов во Драчево во општина Кисела Вода постигнува видливи резултати.

Армирано бетонската конструкција на главната зграда е скоро готова, а и другите работи се одвиваат нормално. Во оваа фаза, изградба на комплетно нова спортска сала ќе биде како дополнителен дел од овој проект.

Според договореното, водечки партнер е ИИПР Корпорацијата од Кина.