Вие сте тука:Home > Новости > Награда "Проф. д-р Илија Черепналковски"

Награда "Проф. д-р Илија Черепналковски"

ALПо повод 10-годишнината, Комората на овластени архитекти и инженери на Република Македонија на 19 декември 2017 година ја додели наградата "Проф. Д-р Илија Черепналковски".

Претседателот на Комората, д-р Миле Димитровски, ја додели наградата  "Проф. Д-р Илија Черепналковски" на директорот на БАР Е.Ц.Е. Г-дин Алекса Томовски. 

 

Галерија