Вие сте тука:Home > Новости > Соработка со Агенцијата за државни патишта на РМ

Соработка со Агенцијата за државни патишта на РМ

Соработка со Агенцијата за државни патишта во рамките на проектот на Светска Банка за регионални патишта во Македонија. БАР Е.Ц.Е. изработи Извештаи за оценка на влијанието врз животната средина.