Вие сте тука:Home > Новости > progeSOFT Македонија

progeSOFT Македонија

progesoft logo

Почнувајќи од јануари, 2010 БАР Е.Ц.Е. стана овластен progeSOFT Дистрибутер за Македонија. Договорот е потпишан со Лимис д.о.о. од Србија, компанија која е progeSOFT партнер за Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина и Македонија. Повеќе за progeSOFT производите и модулите може да најдете на нашиот веб портал: www.progesoft.mk.

Голем број на корисници и водечки индустриски групи во машинскиот и електро секторот како Gruppo ABB, ALENIA MARCONI, ANSALDO, BTICINO, ENEL, ENICHEM, FS, GEWISS, PIRELLI, SCHNEIDER ELECTRIC и TECHINT, ги користат програмските пакети на progeSOFT. За подетални информации во врска со progeSOFT посетете ја официјалната страна www.progesoft.com.

Сега конечно може да се легализирате по многу поволни цени.