Вие сте тука:Home > Новости > Имплементација на проект со IPPR Кина

Имплементација на проект со IPPR Кина

IPPR logoПотпишан е Договорот е со China IPPR International Engineering за помош во спроведувањето на донаторскиот проект финансиран од Владата на НР Кина за реконструкција на ОУ "Гоце Делчев" во Прилеп. Проектот ќе трае до Октоври, 2010.

 

 

 

Slika_final